Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС завершив дослідження документів сторони обвинувачення у справі ексначальника Будинкоуправління Яворівської КЕЧ

19 травня 2020, 12:28

Учора, 18 травня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду завершила дослідження документів, наданих прокурором, у справі за обвинуваченням колишнього начальника Будинкоуправління №1 Яворівської КЕЧ району. Також під час засідання судді заслухали експерта Тернопільського науково-дослідного експрертно-криміналістичного центру МВС України щодо проведених експертиз у даному кримінальному провадженні.

Наступне судове засідання заплановане на 14:00 25 травня 2020 року.

Нагадаємо, ексначальника Будинкоуправління Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною п'ятою статті 191 Кримінального кодексу України. За версією слідства, ексначальник Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району вчинив службове підроблення – склав та видав неправдиві офіційні документи шести актів здачі-приймання робіт за послуги з оренди двох модульних газових котелень, які, фактично, не надавались та не могли бути наданими.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду