Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Неповнолітній підозрюваній у вбивстві громадянина Конго обрано запобіжний захід

15 травня 2020, 15:02

До Тернопільського місьрайонного суду Тернопільської області надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваній у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

За версією слідства підозрювана Т. 9 травня 2020 року знаходилася в квартирі разом з громадянина Республіки Конго. В ході конфлікту, що виник між ними, підозрювана нанесла потерпілому один удар гострим предметом в ділянку тулуба, спричинивши громадянину Л. тілесне ушкодження, яке призвело до масивної крововтрати, від якої останній помер на місці події.


9 травня 2020 року неповнолітню Т. було затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 15 травня 2020 року, слідчим суддею Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області Віктором Братасюком проголошено повний текст ухвали відповідно до якої підозрюваній Т. у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Також судом визначено розмір застави, який становить 315 300 гривень.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили та оскаржується в апеляційному порядку.

З текстом ухвали суду можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 607/7691/20.

 

За повідомленням прес-служби суду