Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Через клопотання захисника відкладено перегляд запобіжного заходу підозрюваному в організації злочинної групи в сумському СІЗО

13 травня 2020, 15:51

До Сумського апеляційного суду надійшло клопотання захисника-адвоката  тридцяти шестирічного чоловіка, який підозрюється в організації злочинної групи. За версією слідства, особа, відбуваючи покарання в СІЗО за вчинення іншого злочину, організувала злочинну групу, яка з метою одержання незаконних прибутків вчиняла шахрайські дії, спрямовані на заволодіння коштами продавців товарів інтернет-сервісу «OLX». Розгляд справи відкладено на 27 травня 2020 року на 09:30.

Нагадаємо, на розгляді в Сумському апеляційному суді наразі перебуває  апеляційна скарга прокурора на ухвалу Зарічного районного суду м. Суми, якою слідчому було відмовлено в продовженні запобіжного заходу у вигляді отримання під вартою підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 27 частиною четвертою статті 190 Кримінального кодексу України (організація шахрайства, вчинене організованою групою осіб), та обрано особі цілодобовий домашній арешт.

 

За повідомленням прес-служби суду