Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові співробітники Служби судової охорони затримали біля судової установи ймовірних розповсюджувачів наркотиків

12 травня 2020, 16:49

У Львові співробітники Служби судової охорони, які забезпечують безпеку Личаківського районного суду, виявили біля підвалу судової установи двох осіб із підозрілою поведінкою.

Під час з’ясування причин перебування біля об’єкта правосуддя співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області помітили, що чоловіки сильно нервують та ухиляються від пояснень. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Галицького райвідділу Нацполіції.

Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у 28-річного чоловіка та його 29-річного друга в пачці з-під цигарок зелену речовину рослинного походження, невідому білу таблетку в гаманці та пакет, перемотаний червоною ізострічкою. За підозрою в безконтактному розповсюдженні наркотичних речовин затриманих чоловіків було доправлено до Галицького райвідділу Нацполіції.   

Варто додати, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність, яка карається позбавленням волі на строк від чотирьох років.

За повідомленням прес-служби ССО