Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному в заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

08 травня 2020, 14:33

7 травня 2020 року громадянину С. мешканцю смт. Саврань Савранського району Одеської області, підозрюваному в нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, що спричинили смерть потерпілого (частина друга статті 121 Кримінального кодексу України), слідчим суддею Савранського районного суду Одеської області було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч на 18 квітня 2020 року, громадянин С. наніс тілесні ушкодження жителю смт.Саврань, вул.Прибужська, 33 А, Одеської області, громадянину В. Від отриманих тілесних ушкоджень В. доставлено до Любашівської ЦРЛ.. За наявності спричинених тілесних ушкоджень, несумісних із життям, 6 травня 2020 року громадянин В. помер в Любашівській ЦРЛ.

Підозрюваного взято під варту з метою забезпечення виконання ним покладених на нього процесуальних обов’язків, запобігання спробам переховуватися від слідства чи спробам впливати на потерпілих та свідків.

Варто зазначити, що відповідно до частин першої, третьої статті 197 КПК строк дії ухвали слідчого судді про тримання під вартою не може перевищувати 60 днів та може бути продовжений слідчим суддею в межах строку досудового розслідування в порядку, передбаченому цим Кодексом.

 

За повідомленням прес-служби суду