Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 роки 6 місяці позбавлення волі за таємне викрадення майна,- ухвалено вирок суду  

30 квітня 2020, 15:25

Кілійський районний суд Одеської області ухвалив вирок громадянину В., який обвинувачувався у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання – 3 роки 6 місяці позбавлення волі.

Своїми діями громадянин В. вчинив таємне викрадення майна, поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно.

Допитаний в ході судового розгляду громадянин В. свою вину у пред’явленому обвинуваченні визнав, щиро покаявся та приніс вибачення потерпілому і зобов’язався перед судом не вчиняти нових злочинів, а також активно сприяв розкриттю злочину, що вбачається з поведінки обвинуваченого під час проведення слідчого експерименту в ході досудового розслідування та його показань в ході судового розгляду.        

При ухвалені вироку суд врахував у строк покарання, призначеного за даним вироком, строк попереднього ув’язнення та строк тримання в іноземній країні в порядку видачі.

Головуючий суддя (суддя доповідач)  – О.А. Маслеников

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №502/2129/15-к

Вирок може бути оскаржено до Одеського апеляційного суду через Кілійський районний суд Одеської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

 

За повідомленням прес-служби суду