Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виконано рішення суду щодо звільнення частини узбережжя в районі 13-ї станції Великого Фонтану в місті Одесі

29 квітня 2020, 17:32

Прес-служба Господарського суду Одеської області повідомляє про виконання рішення суду у справі №916/957/17 за позовом заступника прокурора Одеської області в особі Одеської міської ради до Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради та Товариства з обмеженою відповідальністю ,,Навіт” про зобов’язання  повернути на користь міської ради берегозахисну споруду площею 30 погонних метрів, яка використовувалась як майданчик кафе.

Так, рішенням Господарського суду Одеської області від 02.07.2018 позовні вимоги прокуратури були задоволенні. Рішення мотивоване тим, що договір, на підставі якого ТОВ ,,Навіт” користувалось спірним майном, є удаваним, що є підставою для визнання його недійсним. Суд задовольнив позовну вимогу про повернення берегозахисної споруди площею 30 погонних метрів в районі 13-ї станції Великого Фонтану, яка є туристичною принадою міста, на користь територіальної громади міста Одеси.

Одеський апеляційний господарський суд погодився з вказаними висновками та постановою від 27.09.2018р. залишив без змін рішення Господарського суду Одеської області від 02.07.2018.

Суд повідомляє, що 13.12.2019 за актом приймання-передачі берегозахисна споруда на березі Чорного моря була повернута територіальній громаді міста Одеси.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).