Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Житомирського ОАС забезпечили засобами захисту працівників і відвідувачів суду  

09 квітня 2020, 09:59

Судові установи України, у тому числі і Житомирський окружний адміністративний суд продовжують працювати та забезпечувати доступ громадян до правосуддя, навіть в умовах карантину.

Оскільки, наш суд не забезпечений засобами захисту з метою запобігання поширенню коронавірусу SARC-CoV-2, додаткові кошти на їх придбання не виділені, тому судді Житомирського ОАС, вирішили самі подбати про себе, усіх працівників та відвідувачів суду.                                                 

З метою убезпечити розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції коронавірусу COVID-19 судді Житомирського окружного адміністративного суду придбали за власні кошти засоби захисту від гострої респіраторної хвороби, а саме: одноразові рукавички, безконтактні термометри, медичні маски, медичні респіратори, півмаски фільтрувальні та антисептики.

 

Крім того, при вході до нашого суду усім відвідувачам вимірюється температура тіла за допомогою безконтактного термометра і руки обробляються дезинфікуючим засобом.

Нагадуємо, що з 6 квітня в Україні запрацювали нові обмеження карантину через коронавірус. Зокрема заборонено перебування без масок в громадських місцях.

Працівники нашого суду завжди дотримуються Закону.

                                                                                                       

                        

                                        

 

                          

УВАГА! Вхід громадян до приміщення суду без медичних масок для обличчя чи інших тканинних засобів індивідуального захисту - ЗАБОРОНЕНО!

Бажаємо усім міцного здоров’я.

 За повідомленням прес-служби суду