Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

4 роки 6 місяців за викрадення майна, - ухвалено вирок суду

09 квітня 2020, 10:24

Кілійський районний суд Одеської області визнав винуватим громадянина Т. за частиною другою статті 186, частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді  4 років 6 місяців позбавлення волі.

Допитаний в ході судового розгляду обвинувачений свою вину у пред’явленому обвинуваченні визнав повністю.

Оцінюючи всі докази з точки зору їх належності, допустимості, достовірності, суд прийшов до висновку, що вина обвинуваченого у вчиненні відповідних злочинів доведена.  При призначені покарання суд врахував обставини та ступінь тяжкості вчинених кримінальних правопорушень, які є умисними тяжкими злочинами, дані, що характеризують особу обвинуваченого, зокрема, викладені у характеристиці за місцем проживання та досудовій доповіді відомості щодо зловживання алкогольними напоями та схильністю до крадіжок, а також нейтральне ставлення до вчинених діянь.

Головуючий суддя (суддя доповідач)  – О.А. Маслеников

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №502/1775/19

Вирок може бути оскаржено до Одеського апеляційного суду через Кілійський районний суд Одеської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Довідково: Громадянин Т. обвинувачувався у тому, що 8.07.2019 приблизно о 16:00 перебуваючи в спальній кімнаті будинку, що належав потерпілому З., маючи умисел на викрадення чужого майна з корисливих мотивів, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій та передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки вчинюваного діяння і бажаючи їх настання, в присутності власника будинку, з дерев’яного столу відкрито викрав мобільний телефон та ігноруючи його вимоги потерпілого про припинення протиправних дій з місця вчинення злочину зник, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

Крім того, 10.09.2019 приблизно о 18:00 обвинувачений знаходячись у дворі будинку, де проживає потепілий П., маючи умисел на викрадення чужого майна з корисливих мотивів, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій та передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки вчинюваного діяння, розуміючи, що його дії не будуть помічені, проник через незачинене вікно до однієї з кімнат вказаного будинку, звідки таємно викрав грошові кошти в розмірі 2000 гривень купюрами, які знаходились в барсетці чорного кольору.

За повідомленням прес-служби суду