Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони розпочали стажування з охорони одразу в чотирьох судових установах Сумської області

07 квітня 2020, 17:11

Співробітники Служби судової охорони розпочали стажування з охорони та забезпечення безпеки Сумського апеляційного суду, Господарського суду Сумської області, Зарічного районного суду м. Суми та Сумського районного суду Сумської області.

Протягом двох тижнів співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України нестимуть службу на постах. 

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області полковник Служби судової охорони Володимир Бабич побажав співробітникам гідно нести службу та з честю виконувати покладені на них завдання.

- Підтримання громадського порядку та безпека всіх учасників судового процесу є одним із ключових чинників довіри до правосуддя, - зазначив полковник Служби судової охорони Володимир Бабич.

Співробітники Служби, які приступили до стажування із забезпечення охорони, безпеки та громадського порядку в судах, дотримуються заходів безпеки й несуть службу в захисних масках, окулярах та рукавичках.

Вже наступного тижня перші судові установи Сумщини перейдуть під постійну охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області.

За повідомленням прес-служби ССО