Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Новоград-Волинського міськрайонного суду надійшло чотири адмінматеріали щодо порушення правил карантину

26 березня 2020, 11:34

До Новоград-Волинського міськрайонного суду надійшло чотири адміністративні матеріали за статтею 44-3 КУаАП (порушення правил щодо карантину людей).

Так, працівниками Новоград-Волинського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області було складено протоколи про адміністративне правопорушення стосовно гр. О., та гр.. Л. які здійснювали продаж мобільних телефонів та стартових пакетів у магазинах «Смартшопт» та «Алло», які були відчинені та знаходилися у вільному доступі для громадян.

Також працівниками Новоград-Волинського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області було складено протокол про адміністративне правопорушення стосовно гр. Т., про те, що продавець здійснювала продаж товарів у магазині «5 копійок» без спеціального одягу, дезинфікуючого розчину та медичної книжки.

Чим порушили вимоги постанови КМУ № 211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Матеріали призначено до розгляду та будуть розглянуті в межах процесуальних строків.

Відповідно до статті 44-3 КУпАП відповідальність за порушення правил щодо карантину людей тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

За повідомленням прес-служби суду