Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС продовжив термін дії обов'язків екс-заступникові начальника Нацполіції Одещини

19 березня 2020, 14:53

Сьогодні, 19 березня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив термін дії обов'язків екс-заступникові начальника Головного управління Національної поліції Одеської області до 18 травня 2020 року включно.

Підозрюваний зобов'язаний і надалі носити електронний засіб контролю (браслет), а також прибувати до слідчого, прокурора чи суду  кожною вимогою, повідомляти про зміну місця проживання чи роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні; здати до відповідного органу паспорти та інші документи для виїзду за кордон.

До слова, 13 березня ВАКС продовжив термін дії обов'язків і колишньому начальникові Головного управління Нацполіції Одещини. Термін дії - до 12 травня 2020 року включно. Зокрема, ексначальник зобов'язаний носити електронний засіб контролю (браслет), а також не змінювати місця свого проживання; прибувати до слідчого, прокурора чи суду за першою вимогою; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні;здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну.

Нагадаємо, ексочільника поліції Одещини підозрюють у вчиненні кримінального провадження за частиною п'ятою статті 191 Кримінального кодексу України.

Згідно з частиною першою статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду