Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Міжнародного жіночого дня в Службі судової охорони стартував конкурс “Жіночі обличчя Служби судової охорони-2020”

14 лютого 2020, 16:30

У Службі судової охорони стартував конкурс “Жіночі обличчя Служби судової охорони-2020”, приурочений Міжнародному жіночому дню 8 березня.
Головна мета проведення конкурсу полягає в популяризації Служби та приверненні уваги до новоствореного державного органу в системі правосуддя, стимулюванні пізнавальної та соціальної активності співробітників, дотриманні політики гендерної рівності.
Взяти участь у конкурсі можуть всі співробітниці та працівниці Служби судової охорони. Для участі в конкурсі його учасниці подають роботи у формі власного твору (есе), у якому обов’язково має розкриватися мотивація працювати та служити в Службі, досягати успіхів і кар’єрного зростання, реалізація бажань та амбіцій, власне бачення себе в Службі та своє бачення розвитку Служби, а також фото.
Всі конкурсні роботи публікуватимуться на офіційному сайті, фейсбук-сторінці Служби судової охорони, а також фейсбук-сторінках територіальних управлінь Служби з хештегом #ЖіночіобличчяССО.
Конкурсні роботи публікуватимуться до 22 лютого, а потім авторитетна конкурсна комісія обере трьох переможниць та оголосить результати конкурсу до 3 березня. На переможниць чекають пам’ятні дипломи та цінні подарунки.

 

За повідомленням прес-служби суду