Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному суді відбулись звітні збори щодо результатів роботи за 2019 рік  

14 лютого 2020, 16:03

14 лютого 2020 року в Одеському апеляційному суді відбулись звітні збори суддів апеляційного суду, місцевих судів м. Одеси та Одеської області, керівників апаратів судів та керівництва ТУ ДСА України в Одеській області з приводу обговорення результатів роботи за 2019 рік.

Від Малиновського районного суду м. Одеси взяли участь голова суду – Лічман Л.Г., заступник голови – Іщенко О.В., керівник апарату суду – Савенко В.А., судді-спікери: Бобуйок І.А. та Черевко С.П., судді цивільної та кримінальної палати: Михайлюк О.А., Сегеда О.М., Мурзенко М.В., Крижановський О.В. та Передерко Д.П.

Вітальною промовою захід відкрив голова Одеського апеляційного суду Колесніков Г.Я., який передав слово доповідачам, а саме: заступникам: Джулаю О.Б. та Дрішлюку А.І., секретарю судової палати з цивільних справ Сєвєровій Є.С. та, секретарю судової палати з кримінальних справ Котелевському Р.І., начальнику ТУ ДСА України в Одеській області Лукашу Т.В., начальнику ТУ Служби судової охорони у Одеській області Талпі П.В. , які довели до відома присутніх підсумки роботи за 2019 рік.

За повідомленням прес-служби суду