Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

255 претендентів на вакантні посади до Київського управління Служби судової охорони змагалися сьогодні на стадіоні “Спартак”

14 лютого 2020, 10:57

Сьогодні, 13 лютого, на столичному стадіоні “Спартак” відбувся черговий етап конкурсу на заміщення вакантних посад до Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

До участі в конкурсі на 102 вакантні посади подали документи понад 260 осіб, і після ретельного відбору комісія допустила 255 учасників. Серед претендентів на вакантні посади були чоловіки та жінки різних вікових груп.

Конкурсанти змагалися в таких дисциплінах, як біг на 100 і 1000 метрів та виконували комплексну силову вправу. А претенденти на посади до підрозділів швидкого реагування і фізичної безпеки суддів ще й додатково склали тест із фізичної витривалості та прийомів рукопашного бою. Заліки з виконання спеціальних прийомів приймали досвідчені фахівці цього виду єдиноборств.

У перерві між іспитами перед учасниками виступив президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Олександр Гартвич, який не тільки продемонстрував деякі з прийомів, а й пояснив техніку затримання залежно від пори року.

На кожному з етапів перегонів результати фіксували співробітники відділу професійної підготовки Територіального управління Служби судової охорони у м. Київ та Київській області та передавали їх до спеціальної комісії.

Протягом наступних двох днів на конкурсантів очікує співбесіда з конкурсною комісією, а тих, хто претендує на керівні посади, – ще й розв’язання ситуативних завдань.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у м. Київ та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко повідомив, що конкурсна комісія об’єктивно оцінюватиме можливості кожного конкурсанта й визначатиме переможців.

-  Кількість кандидатів, які  хочуть потрапити до Служби судової охорони у м. Києві та Київській області, свідчить, що новостворений підрозділ цікавить громадян і дає змогу ретельніше підбирати кадри, – зазначив полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко.

За повідомленням прес-служби ССО