Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові співробітники Служби судової охорони попередили пронесення кастета з ножем та газового балончика обвинувачуваним у крадіжці

13 лютого 2020, 12:59

Учора, 12 лютого, у Личаківському районному суді міста Львова відбувалося відкрите засідання кримінального провадження щодо обвинувачення трьох осіб у ряді скоєних злочинних правопорушень.

Один з обвинувачених перед початком розгляду справи намагався пройти до приміщення судової установи з кастетом, ножем та газовим балончиком.

Завдяки пильності співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області попереджено пронесення, заборонених предметів громадянином, який обвинувачується у крадіжці.

До суду викликали слідчо-оперативну групу Головного управління Національної поліції, яка  доправила затриманого  до відділку поліції.

Вкотре нагадуємо, що до приміщень судів, інших органів та установ системи правосуддя забороняється проходити особам:

1) з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння;

2) з тваринами;

3) з вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів із гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії;

4) з легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами;

5) з колюче-ріжучими предметами;

6) з валізами, господарськими сумками, пакетами великих розмірів (600х400х200 мм).

За повідомленням прес-служби ССО