Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив виправдувальний вирок стосовно політичного діяча із Молдови, обвинуваченого у незаконному придбанні та зберіганні бойових припасів

29 січня 2020, 13:07

Білгород-Дністровським міськрайонним судом Одеської області розглядалася кримінальна справа за звинуваченням громадянина Молдови, політичного діяча, якого звинувачували у незаконному придбанні та зберіганні бойових припасів.

В обвинувальному акті вказано, що на міжнародному пункті пропуску «Маяки-Паланка-Удобне», в ході огляду автомобіля  було виявлено та вилучено три картонні коробки, в яких знаходились патрони. Звинувачений своєї вини в судовому засіданні не визнав, пояснив, що бойові припаси не його, раніше він їх не бачив, та вважає, що його підставили через політичну діяльність,якою він займається.

Суд прийняв до уваги всі докази, наданні органами слідства, врахував всі порушення, котрі були допущені як при огляді транспортного засобу в якому як вказується в обвинувальному акті було знайдено бойові припаси, так і порушення прав підозрюваного на захист. Також дійшовши висновку про недостатність доказів, що надано суду, ухвалено виправдувальний вирок.

 

За повідомленням прес-служби суду