Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання із Днем працівників суду

13 грудня 2019, 09:13

Шановні судді та працівники судів, органів та установ системи правосуддя!

Від імені Вищої ради правосуддя та від мене особисто прийміть щирі вітання

з Днем працівників суду!

 

З нагоди нашого професійного свята хотів би висловити слова вітання та підтримки кожному судді, адже здійснення правосуддя вами сьогодні відбувається у надскладних умовах динамічних законодавчих та суспільних перетворень, високої соціальної напруги та дефіциту суддівських кадрів.

Я вдячний кожному судді, кожному працівнику суду, органам та установам системи правосуддя, які попри труднощі своєю щоденною працею забезпечують функціонування складного механізму судової влади в Україні та розгляд майже чотирьох мільйонів судових справ.

Вірю, що ваш професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків стануть запорукою нинішніх і майбутніх досягнень системи правосуддя нашої країни та дадуть кожному громадянину можливість реалізувати право на справедливий суд та захистити порушені права, свободи і законні інтереси.

Щиро зичу суддям та усім працівникам судів, органів та установ системи правосуддя міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків та віри у майбутнє нашої держави! 

 

 

З повагою
Голова Вищої ради правосуддя                                                 А.А. Овсієнко

 

Поздоровлення Голови ДСА України з Днем працівників суду

Вітання з Днем працівників суду 

Шановні судді та працівники апарату судів!

Вітаємо з професійним святом – Днем працівників суду!
Ви обрали нелегку, відповідальну, але водночас цікаву й гідну професію.

Від відданої та сумлінної роботи кожного з вас залежить, чи виправдаються очікування суспільства на незалежний та справедливий суд.

Наснаги вам, сил і натхнення для подальших здобутків у професійній діяльності в ім’я Закону, Верховенства Права та захисту прав Людини!

Верховний Суд

 

Привітання Голови Служби судової охорони до Дня працівників суду

 

Шановні судді, працівники апарату суду!
Дорогі колеги!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників суду!

Саме Ви належите до когорти тих, хто свідомо присвятив своє життя служінню Людині, Закону, Справедливості і Державі.

Ваш високий фаховий рівень, відданість справі, принциповість, мудрість та чесність є для людей запорукою забезпечення справедливості та законності.

Ви щодня торуєте шлях до верховенства права і відстоюєте людську гідність.

Я сердечно бажаю Вам на цьому шляху сили, витримки, професійного гарту, вірності обраному фахові і задоволення від усвідомлення виконаного обов'язку перед громадянами і власним сумлінням.


Голова Ради суддів України Богдан Моніч