Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Чернівцях та Полтаві співробітники Служби судової охорони урочисто присягнули на вірність Українському народові

03 грудня 2019, 17:58

Сьогодні, 3 грудня, співробітники територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області склали Присягу на вірність Українському народові.

Кожний із нинішніх співробітників пройшов конкурсний відбір та професійну підготовку й готовий до виконання завдань із забезпечення охорони й безпеки судових установ області.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області полковник Служби судової охорони Олександр Драгус привітав співробітників зі знаменною подією в їхньому житті та звернув увагу на важливість сумлінного виконання поставлених перед ними завдань.

- Це забезпечення охорони судових установ, підтримання в них правопорядку під час судових процесів, недопущення проявів неповаги до суду та інші вкрай відповідальні функції, що віднині виконуватимуть наші співробітники, вимагає від них повної самовіддачі, наполегливості та професіоналізму, - підкреслив полковник Служби судової охорони Олександр Драгус.

Очікується, що вже до кінця 2019 року співробітники Служби візьмуть під охорону шість судів міста Чернівців та підтримуватимуть у них громадський порядок під час судових засідань.

Сьогодні ж ритуал урочистого прийняття Присяги відбувся і в Полтаві, де 13 співробітників Територіального управління Служби судової охорони присягнули на вірність Українському народу.

За повідомленням прес-служби ССО