Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Близько чотирьох років позбавлення волі за незаконне поводження зі зброєю,- ухвалено вирок суду

03 грудня 2019, 16:57

П’ятихатським районним судом Дніпропетровської області у відкритому судовому засіданні розглянуто кримінальне провадження стосовно мешканця с. Чумаки П’ятихатського району Дніпропетровської області, якого звинувачують у вчиненні придбання, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (частина перша статті 263 Кримінального кодексу України).

Як встановлено у судовому засіданні, 01.08.2019, під час проведення обшуку домоволодіння зазначеної особи, органами Національної поліції України виявлено та вилучено 4 кг вибухівки, 2 тротилові шашки, 1080 патронів до автомата «Калашникова», 62 гвинтівочних патрона, саморобний пістолет, корпус мінометної міни, 4 вибухових пристрої, протитанкову гранату, які він незаконно придбав та зберігав.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю, у вчиненому злочині щиро розкаявся.

За результатами повного, всебічного та об’єктивного судового розгляду, суд ухвалив визнати обвинуваченого винним у вчиненні злочину та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки 9 місяців.

Вирок суду набрав законної сили.

Текст рішення розміщено в Єдиному державному реєстрі судових рішень - http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/85367326

 

За повідомленням прес-служби суду