Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 тисяч гривень моральної шкоди за побиття колишньої дружини

03 грудня 2019, 12:31

В середині червня 2019 року громадянин П. у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті особистих неприязних відносин умисно наніс колишній дружині заподіяв легкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми.  Обвинувачений з потерпілою перебували в шлюбі понад 18 років, останні три роки були розлучені.

Від дачі показань обвинувачений відмовився, а його вина у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 125 Кримінального кодексу України, була повністю  доведена зібраними по справі доказами.

Враховуючи всі докази, відсутність пом’якшуючих обставин та наявність обтяжуючих - вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння та вчинення злочину щодо колишнього подружжя, Сосницький районний суд Чернігівської області прийшов до висновку: гр-на П. визнати винуватим у скоєнні злочину за частиною другою статті 125 Кримінального кодексу України та призначити йому  покарання у вигляді 200 годин громадських робіт, стягнуто на користь колишньої дружини  1584,42 грн матеріальної шкоди та 10000 грн. моральної шкоди .

Наразі вирок не набрав законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду