Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив рішення у справі Профспілки працівників освіти і науки України міста Дніпра

22 листопада 2019, 13:01

21 листопада 2019 року, у Дніпропетровському окружному адміністративному суді було винесено рішення по адміністративній справі №0440/5079/18 за позовом Новокодацької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України м. Дніпра в інтересах членів профспілки із позовними вимогами до Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, за участі третіх осіб на стороні позивача щодо визнання протиправним і скасування окремих пунктів Наказу департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради № 29 від 05.02.2018 року «Про оптимізацію штатних розписів комунальних закладів і підприємств, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради».

Дніпропетровський окружний адміністративний суд, під головуванням судді Турлакової Н.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні вищезазначену адміністративну справу, заслухавши пояснення представників учасників справи, дослідивши матеріали справи і оцінивши їх в сукупності, ухвалив: - позов задовольнити частково.

Визнати протиправним та скасувати п.1.1, п.7 та п.10 в частині виконання п.1.1 Наказу Департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради № 29 від 05.02.2018р. “Про оптимізацію штатних розписів комунальних закладів і підприємств, підпорядкованих департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради”. В іншій частині позовних вимог відмовити.

За повідомленням прес-служби суду