Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглядається справа щодо встановлення сервітуту на земельну ділянку, якою користується санаторій “Салют”

20 листопада 2019, 10:01

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Шаратова Юрія Анатолійовича знаходиться справа №916/2965/19 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Ільмєр” до Одеської міської ради та Спеціалізованого Одеського санаторія “Салют” про встановлення земельного сервітуту шляхом встановлення права проїзду транспортним засобом та прокладення інженерних мереж на земельну ділянку, яка належить на праві постійного користування санаторію “Салют”.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що у позивача відсутня інша можливість задовольнити свої потреби на проїзд та прокладення інженерних мереж, іншим способом, ніж як встановлення сервітуту за рахунок частки земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні санаторія “Салют”.

Сьогодні, в судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частину ухвали про призначення комплексної земельно-технічної, будівельно-технічної та з безпеки життєдіяльності судової експертизи, на вирішення якої поставлено 13 питань. Проведення експертизи доручено Одеському науково-дослідному інституту судових експертиз Міністерства юстиції України. Провадження у справі зупинено для направлення матеріалів справи до експертної установи.

 

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).

 

За повідомленням прес-служби суду