Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

8 років позбавлення волі за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, - ухвалено вирок суду

19 листопада 2019, 17:38

Суддя Роздільнянського районного суду Одеської області дослідивши матеріали кримінального провадження за обвинуваченням громадянина К., дії якого кваліфікована за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років і 6 місяців з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі.

На підставі частини першої, четвертої статей 71,72 Кримінального кодексу України до призначеного покарання частково приєднано невідбуту частину покарання за вироком Малиновського районного суду міста Одеса від 31.10.2018 та призначено остаточне покарання строком 8 років і 9 місяців позбавлення волі з відбуванням покарання в кримінально-виконавчій установі.

Головуючий суддя(суддя доповідач)  – Панчук А.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №511/827/19

Інформаційно: громадянин К., у вечірній час разом із своїми співмешканцями перебували в квартирі та вживали алкогольні напої на кухні. Після розпиття алкогольних напоїв, громадянин К. та Н. вийшли з кухні на коридор до жилої кімнати де між ними на ґрунті тривалих неприязних відносин, відбувся конфлікт, внаслідок якого у громадянина К. виник умисел на навмисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень громадянину Н. Громадянин К. наніс руками та предметом з тупою поверхнею потерпілому Н. не менше трьох ударів в область голови.

Своїми умисними діями громадянин К. спричинив потерпілому Н. тілесні ушкодження, від яких останній  помер.

Звертаємо увагу, що вирок суду не набрав законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду