Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щорічний звіт наближається: в Приморському районному суді м. Одеси відбулися навчальні збори працівників суду

08 листопада 2019, 12:58

Сьогодні, 8 листопада 2019 року в приміщення Приморського районного суду міста Одеси пройшли навчальні збори апарату суду щодо питань, які можуть виникати у працівників при наближені до звітного періоду.

Керівник апарату суду Інна Німас та відповідальні особи кожного з відділ провели невеличкий змістовний семінар, під час якого були детально розглянуть усі питання, які стосуються щорічного звіту.

Під час зборів було проаналізовано ефективність сповіщення учасників судового процесу за допомогою SMS-повідомлення. Результатами обговорення стала рекомендація секретарям судового засідання та помічникам суддів не ігнорувати такий спосіб сповіщення громадян.

Велику увагу приділили змінами до Закону "Про запобігання корупції" в частині, яка стосується заповненню декларацій, адже відтепер її мають заповнювати й помічники суддів, які знаходяться на патронатній службі.

Під кінець зборів була проведена інструкція з техніки безпеки про роботі з електронними приладами, та наголошено на тому, що протягом декількох днів в суді має з’явитися опалення.

За повідомленням прес-служби суду