Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом позбавлено батьківських прав чоловіка, що ухилявся від виконання обов’язків стосовно власної дитини

08 листопада 2019, 10:13

Рішенням судді Ленінського районного суду м. Миколаєва задоволено позовні вимоги громадянки М. про позбавлення батьківських прав батька, неповнолітнього Тимофія, 2009 року народження. 

Свої вимоги позивач мотивувала тим, що відповідач ухиляється від виконання своїх обов’язків по вихованню та утриманню дитини. Відповідач протягом останніх двох років ніяких стосунків з сином не підтримує, життям дитини не цікавиться, не телефонує, не виявляє бажання спілкуватись з дитиною та приймати участь у його вихованні. Крім того, відповідач не заперечує проти позбавлення його батьківських обов’язків.

Суд оцінивши всі зібрані по справі докази, враховуючи інтереси дитини для забезпечення стабільних та гармонійних умов її життя, повного та всебічного розвитку, та зважаючи на те, що відповідач ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дитини, прийшов до висновку, що позов підлягає задоволенню. 

З інформацією щодо повного тексту судового рішення можно ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/472/19). 

Зазначимо, що рішення суду ще не набрало законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду