Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Львівського окружного адміністративного суду звернувся до ВРП та ГПУ через виявлення факту підробки ухвали

07 листопада 2019, 18:34

До Львівського окружного адміністративного суду надійшла інформація щодо підробленого процесуального документа, нібито виготовленого судом та виданого учасникам судового процесу.

Таким документом є ухвала у справі № 813/2938/19 про розгляд скарги на дії Державного реєстратора Виконавчого комітету Ужгородської міської ради Закарпатської області щодо внесення відомостей про арешт нерухомого майна до ДРРП дій від 01.10.2019.

Після вивчення копії вказаного вище документа встановлено, що зазначений номер справи – вигаданий та фактично не існує.

Суддя Львівського окружного адміністративного суду звернувся, в порядку статті 48 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», з повідомленням про втручання в його діяльність як судді щодо здійснення правосуддя до Вищої ради правосуддя та до Генерального прокурора.

Суд нагадує, що усі процесуальні документи, винесені суддями Львівського окружного адміністративного суду, надсилаються до Єдиного державного реєстру судових рішень. Перевірити реальне існування будь-якого процесуального документа за номером справи можна скориставшись реєстром за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/ 

 

За повідомленням прес-служби суду