Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінці, підозрюваній у вбивстві матері, продовжено строк тримання під вартою

06 листопада 2019, 17:08

6 листопада 2019 року слідчим суддею Біляївського районного суду Одеської області, в межах строку досудового розслідування, громадянці В., яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України ( вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), продовжено строк тримання під вартою в ОСІ до 11 грудня 2019 року включно.

Довідково:  в ході досудового слідства встановлено, що  11 вересня 2019 року близько о 16:30, більш точний час досудовим розслідуванням не встановлено, підозрювана, перебуваючи за місцем свого мешкання  у м. Біляївка, під час раптово виниклої сварки з матір’ю, маючи умисел на позбавлення життя останньої, на подвір’ї домоволодіння, металевою кувалдою, яку взяла у  господарському приміщенні, умисно нанесла три удари по голові у праву скроневу та тім’яну області матері, внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забиття головного мозку тяжкого ступеню, внутрішньочерепного крововиливу та була доставлена каретою швидкої допомоги до КЗ «Біляївська» ЦРЛ для надання кваліфікованої медичної допомоги, де від отриманих тілесних ушкоджень матір підозрюваної 11 вересня 2019 року о 18:45 померла.

Громадянка В. підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі від 7 до 15 років.

За повідомленням прес-служби суду