Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок чоловіку, який намагався провернути хитру схему заради викрадення м'яса з супермаркету

23 жовтня 2019, 15:55

Комунарський районний суд м. Запоріжжя ухвалив вирок, яким визнав 38-річного чоловіка винним у скоєнні замаху на крадіжку.

Як встановив суд, у липні цього року, громадянин В., знаходячись у торгівельній залі супермаркету «Варус-10», взяв з холодильника та поклав до корзинки тушку бройлера та дві курячі грудки.

Далі, чоловік маючи умисел на таємне викрадення цього майна, підійшов до вхідного турнікета і залишив там корзинку з м’ясом. Потім, пройшов на касу й купив там пакет. І вже виходячи, підійшов до вхідного турнікету, переклав курятину з кошика до пакету та заховав його у камері схову.

Протиправні дії обвинуваченого були виявлені працівниками служби охорони супермаркету, які зупинили останнього та викликали поліцію.

У ході судового розгляду обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого злочину, визнав повністю та пояснив суду, що він дійсно намагався вчинити цю крадіжку. За продукцію не розрахувався, так як думав, що у разі виявлення його дій, він розрахується за придбане майно без виклику поліції, так як у нього раніше були такі випадки.

Суд розглянувши матеріали кримінального провадження, дійшов висновку про доведеність вини обвинуваченого у вчиненні ним інкримінованого кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

Станом на 22.10.2019 вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційної інстанції.

З текстом вироку можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером  333/4398/19.

 

За повідомленням прес-служби суду