Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одного з підозрюваних у вбивстві директора української компанії німецького концерну Caparol взято під варту у залі суду

09 жовтня 2019, 19:16

9 жовтня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на ухвалу слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 вересня 2019 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУНП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Піменова А.О. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням засобів електронного контролю строком на два місяці, а саме до 15 листопада 2019 року включно.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено, ухвалу слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 вересня 2019 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУ НП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено. Застосовано до підозрюваного Піменова А.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 листопада 2019 року включно.

Підозрюваного Піменова А.О. взято під варту у залі суду.

Нагадаємо, Піменов А.О. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 255 (створення злочинної організації), частиною третьою статті 28, пунктами 11,12 частини другої статті 115,  (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За повідомленням прес-служби суду