Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд захистив матір від сина-кривдника, заборонивши йому наближатись до неї

18 вересня 2019, 11:55

Комунарський районний суд міста Запоріжжя ухвалив рішення у справі за заявою жінки, яким видано обмежувальний припис стосовно сина.

69-річна жителька міста Запоріжжя звернулась до суду із заявою, в якій просила видати обмежувальний припис стосовно її 37-річного сина, який впродовж п’яти років знущається над нею.

Жінка вказувала, що син створив для неї неможливі умови проживання. Так, з 2014 року він систематично влаштовує крики та бійки, відбирає у неї продукти. Маючи своє житло, чоловік відмовляється виїхати з квартири матері. Через його постійне переслідування, жінка не може спокійно мешкати у своїй квартирі, вимушена постійно шукати притулок у родичів та знайомих.

З приводу неправомірної поведінки сина жінка неодноразово зверталася в поліцію, але реальної допомоги не отримала. Поки поліція розбирається знущання над нею щодня продовжуються.

Дослідивши наявні в матеріалах справи докази, суд задовольнив заявлені вимоги та видав обмежувальний припис, яким заборонив сину заявниці впродовж 6 місяців перебувати у місці проживання матері, наближатись до неї на відстань ближче 100 метрів, а також вести з нею листування та телефонні переговори.

 

За повідомленням прес-служби суду