Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Економіко-правничого коледжу Запорізького національного університету пройшли навчальну практику в суді

17 вересня 2019, 18:42

Відповідно до листів-направлень на практику, які надійшли з Економіко-правничого коледжу Запорізького національного університету в рамках навчальної практики, в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя успішно закінчили двотижневу практику у формі практичної підготовки студенти 3 курсу вищезазначеного навчального закладу, які опановують спеціальність – право.

Навчальна практика студентів тривала з 2 по 13 вересня 2019 р. та включала в себе їх ознайомлення із особливостями здійснення судом судочинства, організаційною структурою місцевого суду, правовим регулюванням діловодства в місцевому суді, організаційним забезпеченням суду щодо розгляду справ, тощо.

Під час практики студенти ознайомились з роботою секретаря судового засідання, опанували порядок оформлення судових справ, відвідали судові засідання у цивільних та кримінальних справах, ознайомились з внутрішнім розпорядком та іншими аспектами діяльності суду.

По закінченню практики студентам видано характеристики про підсумки проходження практики.

Вітаємо студентів з успішним закінченням проходження практики в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя, бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та сподіваємось, що отримані в суді знання та практичні вміння стануть у нагоді в майбутньому.

 

За повідомленням прес-служби суду