Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Посвята в студенти – гарна нагода для спілкування з правничою молоддю  

03 вересня 2019, 18:01

Вже стала доброю традицією співпраця Північно-західного апеляційного господарського суду з Рівненським інститутом Київського університету права Національної академії наук України. І це природньо, адже тут виростає майбутнє покоління правників.

У стінах будинку правосуддя ми завжди радо приймаємо студентів цього, одного із найпотужніших вишів Рівненщини, що готують юристів. Також і керівництво суду, і судді завжди відкликаються на запрошення для участі у заходах, які відбуваються тут.

Отож і сьогодні Заступник голови суду Олег Тимошенко побував на  урочистостях з нагоди посвяти в студенти Рівненського інституту Київського університету права НАН України : 

- Шановні першокурсники. Сьогодні ви, як свіжа кров, вливаєтеся у когорту правознавців. Юристи у будь-якому суспільстві завжди позиціонуються як прошарок інтелігенції, так би мовити "білі комірці", це завжди високоосвічені люди, фахівці своєї справи. Я, як випускник даного навчального ВУЗу, з впевненістю стверджую, що тут ви отримаєте весь необхідний об'єм знань для подальшого втілення в життя ваших професійних амбіцій і досягнення  своїх цілей у вашому професійному рості.

Також Олег Тимошенко побажав студентам-правникам наснаги та удачі у поглинанні нових знань.

   

   

 

За повідомленням прес-служби суду