Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РГБФ «Право і Демократія» презентував оцінку якості роботи судів Львівської області

14 серпня 2019, 12:30

13 серпня 2019 року в місті Львові відбулася презентація звіту за результатами дослідження задоволеності відвідувачів судів окремими аспектами роботи суду за методологією КГЗ в рамках системи оцінювання роботи суду (СОРС) в Львівській області, в якому взяла участь і керівник апарату Золочівського районного суду Львівської області Світлана Вонс.

Опитування проводив Регіональний громадський благодійний фонд «Право і Демократія»  в рамках проекту «Проведення опитувань громадян - учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської області з використанням карток громадянського звітування(КГЗ),  що реалізовувався за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проекту «Нове правосуддя».

Протягом квітня-травня 2019 року проведено опитування відвідувачі в 33 судах Львівської області. Всього по області опрацьовано 2123 анкети відвідувачів суду. Середня оцінка всіма респондентами по регіону – 4,36 (за 5-бальною шкалою).

Метою цього дослідження було вивчення думки громадян, які є відвідувачами судів та користувачами судових послуг задля сприяння налагодження належної комунікації та взаємодії між судами та громадськістю, а також вдосконаленню роботи судів в цілому.

 

За повідомленням прес-служби суду