Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонський окружний адміністративний суд відзначив 11 річницю процесуальної діяльності

12 липня 2019, 11:24

Сьогодні у Херсонському окружному адміністративному суді пройшла урочиста нарада працівників суду з нагоди 11-ї річниці процесуальної діяльності Херсонського окружного адміністративного суду.

В.о. голови суду Вікторія Хом’якова у вітальному слові зазначила, що запорукою довіри громадян та суспільної злагоди є незалежне і справедливе правосуддя, а діяльність працівників суду має надзвичайно важливе значення в утвердженні принципу верховенства права. Також головуюча заходу побажала, щоб професіоналізм, відповідальність і об’єктивність у прийнятті рішень, щоденне служіння Закону підняли авторитет вітчизняної судової системи.   

За сумлінну, ефективну працю, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, творчий підхід до виконання службових завдань та з нагоди 11-ї річниці процесуальної діяльності суду відзначені помічники суддів Едгар Осташевський, Роман Яриш та Олександра Ясногородська, заступник начальника відділу бухгалтерського обліку Тетяна Жила, архіваріус сектору організації і ведення архівної справи відділу документального забезпечення і діловодства (канцелярії суду) Галина П’ятнічук.

За повідомленням прес-служби суду