Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Донецької області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»  

12 липня 2019, 09:40

Господарський суд Донецької області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» секретаря судового засідання – 3 вакансії;

наказ від 10.07.2019  № 242-к про оголошення конкурсу на заміщення посад державної служби господарського суду Донецької області та Умови проведення конкурсу.

 

Перелік документів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В», необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання:

 

  1. копія паспорта громадянина України;

2.письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;

  1. письмова заява, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиноютретьою або четвертою статті 1 Закону України  “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

  2. копія (копії) документа (документів) про освіту;

  3. оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого  посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

  4. заповнена особова картка встановленого зразка;

  5. декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.;

Строк подання документів для участі в конкурсі 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу.

 

Останній день прийому документів – 25.07.2019

 

Працівники апарату господарського суду Донецької області, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.

На офіційному сайті Національного агентства України з питань  державної служби у розділі "Тестування" розміщена коротка інструкція користувача з проходження тестування.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном (057) 702-08-52 або під час особистого прийому в приміщенні суду за адресою:

61022, м. Харків, проспект Науки, 5, кабінет №406 (4 поверх) щоденно з 9 до 16 години (перерва з 13:00 до 13:45 години).