Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченим у справі щодо одержання службовими особами Білопільського РВ неправомірної вигоди продовжено запобіжний захід

03 липня 2019, 12:46

Білопільським районним судом Сумської області в судовому засіданні продовжилось слухання кримінальної справи стосовно колишнього начальника кримінальної міліції Білопільського РВ УМВС України в Сумській області Г., обвинуваченого за частиною третьою статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, та колишнього старшого оперуповноваженого сектору карного розшуку Білопільського РВ УМВС України в Сумській області Є., обвинуваченого за частиною третьою статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), частиною другою статті 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді застави з посиланням на існування ризиків, передбачених статтею 177 КПК України. Обвинувачені Г. та Є. заявили, що покладаються на розсуд суду, проти даного клопотання прямо не заперечували.

Суд, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання, матеріали кримінального провадження, враховуючи, що продовжений ухвалою суду від 7 травня 2019 року запобіжний захід  у вигляді застави закінчується 5 липня 2019 року, а закінчити судовий розгляд кримінального провадження до цього часу неможливо та  врахувавши наявні  ризики (переховування від суду, незаконний вплив на потерпілих та свідків), клопотання прокурора задовольнив та продовжив запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 50000 грн до 15-30 год 31 серпня 2019 року.

Розгляд справи буде продовжено 15 липня 2019 року о 13:00.

Головуючий суддя – Кліщ О.В.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/1408/15-к.

 

За повідомленням прес-служби суду