Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Біля будівлі Сумського окружного адміністративного суду облаштовано велопарковку  

03 липня 2019, 12:29

За результатами проведеного весною 2019 року анкетування думки відвідувачів суду, щодо якості організації роботи Сумського окружного адміністративного суду, доступності суду, а також зручності та комфортності перебування у суді, були сформовані рекомендації, спрямовані на покращення цих показників.

Одна з рекомендацій, зокрема, стосувалась облаштування біля будівлі суду велосипедної парковки з метою покращення показника доступності суду для відвідувачів з велотранспортом.  

Повідомляємо, що Сумським окружним адміністративним судом врахована ця рекомендація, та біля входу до суду облаштовані парко-місця, розраховані на 6 велосипедів.

60 мільйонів європейців щодня їздять на роботу на велосипедах. У Німеччині, Данії та Нідерландах кількість ділових поїздок на велосипеді складає 20%, а середня відстань, яку долає велосипедист, сягає 2 кілометри.

В Україні велосипед як основний транспортний засіб використовують всього 2% населення, однак, із розвитком велосипедної інфраструктури цей показник поступово збільшується.

За повідомленням прес-служби суду