Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід, підозрюваному у вбивстві трьох осіб в центрі Одеси 

01 липня 2019, 15:28

Приморський районний суд м. Одеси розглянув клопотання слідчого, про обрання міри запобіжного заходу стосовно особи 1941 року народження, яка підозрюється у скоєні кримінального правопорушення передбаченого пунктом 1 частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України, а саме в умисному вбивстві трьох осіб.

Як було встановлено судом, 27 червня 2019 року близько 20:30 у підозрюваного виник злочинний намір направлений на позбавлення життя трьох співмешканців комунальної квартири по вилиці Княжна, 6. Діючи умисно, та усвідомлюючи характер своїх дій, підозрюваний взяв ніж та по черзі наніс множині колоті рани кожному зі співмешканців, через які вони померли на місці скоєння злочину. Після вчинення умисного вбивства підозрюваний залишився на місці злочину де і був затриманий працівниками поліції.

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

За результатами судового розгляду слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

 

За повідомленням прес-служби суду