Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні в м.Чернівці розпочала свою роботу Західноукраїнська літня правова школа «Шлях України до Європейського Союзу» Проекту ЄС «Право-Justice»  

01 липня 2019, 15:05

Сьогодні в м.Чернівці розпочала свою роботу Західноукраїнська літня правова школа «Шлях України до Європейського Союзу» Проекту ЄС «Право-Justice».

У період з 1 - 5 липня учасники заходу за участю міжнародних та національних експертів Проекту, представників органів державної влади, провідних вітчизняних науковців та дослідників мають можливість обговорити важливе коло питань щодо незалежності суду та суддів, запровадження електронного судочинства, застосування у вітчизняній практиці правових актів Європейського Союзу (ЄС), стандарти кримінальної та фінансової політики ЄС та багато іншого.

Участь в Літній школі від Чернівецького окружного адміністративного суду беруть: керівник апарату суду - Крістіна Руснак та заступник керівника апарату суду - Андрій Скрипничук.

Також додатково про захід можна дізнатися за посинанням: https://www.facebook.com/justicedep.chnu/posts/2375276979197861

 

За повідомленням прес-служби суду