Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Держинському міському суді Донецької області провели для дітей конкурс читців до Дня Конституції  

26 червня 2019, 18:21

Сьогодні у суді було проведено конкурс патріотичного вірша з нагоди святкування Дня Конституції України, Дня дитячих та молодіжних громадських організації,  Дня молоді серед дітей працівників апарату Дзержинського міського суду Донецької області.

У Дзержинському міському суді Донецької області проводились святкові заходи з метою просвітлення молоді та формування правової свідомості з нагоди святкування Дня дитячих та молодіжних громадських організації  27.06.2019,  Дня Конституції України 28.06.2019 та  Дня молоді 30.06.2019. Святкові заходи проводились заздалегідь, оскільки свята припадають на неробочі дні суду.

На початку конкурсу, із святковою промовою до колективу суду та суддів звернувся прес-секретар суду Сергій Ільїчов разом із керівником апарату суду Світланою Чубенко.

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, ухвалила Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною та дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення та вибудовується майбутнє українського народу.

Серед гостей заходу – діти працівників суддів та їх друзі.

Для того, щоб діти краще зрозуміли важливість Основний Закон України та що це таке взагалі, їм було запропоновано переглянути відеоролик.

 

Натхненні духом патріотизму, молоді та талановиті, діти один за одним почали розповідати свої вірші.

 

По завершенню конкурсу перед організаторами постала складна задача – визначити найталановитішого читця.

Після завершення наради, було вирішено одноголосно - перемогла дружба і хороший настрій!

 

 

Кожен учасник конкурсу патріотичного вірша отримав шматочок подарунку переможця!

Прес-служба суду вітає всіх зі святами та зичить гарного настрою!

За повідомленням прес-служби суду