Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжні заходи особам, що підозрюються у пограбуванні подружжя пенсіонерів

26 червня 2019, 16:01

Слідчим суддею Борзнянського районного суду Чернігівської області обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою громадянам Г. і Р., які підозрюються у вчиненні  злочину передбаченого частиною третьою статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж поєднаний з проникненням в житло».

Так, Г. і Р. органом досудового розслідування підозрюються в тому, що вони 18 червня 2019 року близько 23:30 проникли до будинку мешканців с. Оленівка, подружжя К. та, застосовуючи до них фізичне насильство, заволоділи грошовими коштами в розмірі 400 грн.

Прокурором доведена і знайшла своє підтвердження у судовому засіданні, можливість громадян Г. і Р. переховуватися від органів досудового розслідування та суду, про що свідчить репутація та соціальні зв'язки підозрюваних, а також існування загрози тиску на потерпілих.

Таким чином, до обох підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк до 60-ти днів, одному з них надано право на внесення застави в розмірі 50 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (96050 грн).

 

За повідомленням прес-служби суду