Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося чергове засідання ради суддів адміністративних судів

03 грудня 2013, 14:23

 

   2 грудня 2013 відбулося чергове засідання ради суддів адміністративних судів. До порядку денного засідання були винесені питання про кадровий резерв, про результати вивчення стану організації роботи та надання методичної допомоги адміністративним судам, про затвердження форм інформації про основні показники здійснення судочинства окружними та апеляційними адміністративними судами та Інструкції щодо їх заповнення, про заохочення, а також кадрові питання.
  За результатами засідання до кадрового резерву на заміщення адміністративних посад в адміністративних судах зараховано заступника голови окружного адміністративного суду міста Севастополя Михайла Кравченка - на посаду голови цього ж суду та заступника голови Закарпатського окружного адміністративного суду Олексія Шешеню - на посаду голови цього ж суду. 
   Рада ухвалила рішення внести на розгляд Вищої ради юстиції подання про призначення суддів на адміністративні посади: голови Волинського окружного адмінсуду - Марії Александрової, голови Хмельницького окружного адмінсуду - Миколи Ніколайчука, голови Житомирського окружного адмінсуду - Сергія Черноліхова, голови Рівненського окружного адмінсуду - Василя Шарапу, голови Окружного адміністративного суду міста Севастополя Михайла Кравченка та голови Закарпатського окружного адміністративного Олексія Шешеню.
   Також на засіданні заслухано доповідь заступника голови ради суддів адміністративних судів Любові Гончар щодо результатів вивчення організації роботи та надання методичної допомоги судам Вінницького апеляційного адміністративного округу. Голови Вінницького апеляційного адміністративного суду, Вінницького, Хмельницького, Чернівецького окружних адміністративних судів доповіли про усунення недоліків, виявлених у результаті вивчення організації роботи цих судів.
   Заслухавши інформацію, Рада визнала роботу округу такою, яка в цілому відповідає вимогам Закону України "Про судоустрій і статус суддів". Про виконання методичних рекомендацій, наданих під час вивчення організації роботи, голови судів повинні відзвітувати на лютневому засіданні Ради.
   Також рада суддів адміністративних судів розглянула питання про стан виконання заходів щодо усунення недоліків, виявлених робочою групою за результатами вивчення стану організації роботи та надання методичної допомоги Одеському апеляційному адміністративному суду.
    Радою затверджено зміст інформації, яка підлягає оприлюдненню на веб-сторінках адміністративних судів веб-порталу судової влади України.