Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Дніпропетровського окружного адміністративного суду відвідали вихованців дитячого центру «Довіра»

26 квітня 2019, 13:38

 

Напередодні найсвітлішого християнського свята Великодня, за дорученням голови суду Андрія Коренева, працівники Дніпропетровського окружного адміністративного суду відвідали КЗ соціального захисту «Центр соціальної підтримки дітей «Довіра», аби привітати своїх підшефних зі святами, поспілкуватися з ними та подарувати великодні гостинці.

Зараз на вихованні в центрі знаходиться 56 дітей, віком від 3 до 17 років. Всі вони дуже потребують не тільки уваги та підтримки дорослих, а й простих дитячих радощів.

З теплими словами вітання до діточок звернулися заступник голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду Володимир Горбалінський, судді Василь Ільков, Світлана Ніколайчук та Олена Луніна, які розповіли дітям про традиції святкування Великодня та побажали вихованцям центру міцного здоров’я, добра, гарного настрою, здійснення всіх бажань та успіхів у навчанні.

Вихованці дитячого закладу у свою чергу приготували для гостей подарунок – чудову концертну програму: танцювальні номери, пісні та вірши. Також діти підготували Великодню виставку- ярмарок, де представили роботи, які зробили власноруч.

Потім судді та працівники апарату суду відвідали групу дошкільнят та окремо поспілкувалися та пограли з наймолодшими дітками закладу. Сьогодні в цій групі на вихованні знаходяться 15 діточок.

Спілкування з дітками пройшло дуже зворушливо. Тож домовились про наступну зустріч та зробили фото напам'ять.

За повідомленням прес-служби суду