Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комісія ДСА України з добору кандидатів для призначення членами ВККСУ визначила кандидатів до участі у конкурсі

09 квітня 2019, 17:45

9 квітня 2019 року відбулось засідання Комісії з добору кандидатів для призначення членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, під час якого розглянуто питання про допуск осіб до участі в публічному конкурсі з добору кандидата для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

 Комісією за результатами розгляду документів осіб, які подали заяви про участь у публічному конкурсі, прийнято рішення про допуск до участі в конкурсі наступних кандидатів:

  1. ВДОВІЧЕНКО Сергій Леонідович
  2. ВОЙТЮК Ірина Анатоліївна
  3. ГРЄХОВ Анатолій Станіславович
  4. ДЕМЯНЧУК Юрій Григорович
  5. ДЗЮБА Юрій Павлович
  6. МІНЧЕНКО Раїса Миколаївна
  7. ОСТАПЕЦЬ Сергій Леонідович
  8. ПОНОМАРЕНКО Олена Георгіївна
  9. РАБОВСЬКА Світлана Янівна
  10. РИБЧЕНКО Олександр Георгійович
  11. СОКАЛЮК Всеволод Петрович 

Кандидату ЛЯСКОВЦЮ Олексію Володимировичу відмовлено в допуску до участі конкурсі у зв’язку з відсутністю необхідного стажу професійної діяльності у сфері права, визначеного частиною першою статті 94 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Питання щодо допуску кандидата ВАЦА Олексія Івановича до участі в конкурсі відкладено для розгляду на наступному засіданні Комісії. 

Чергове засідання Комісії відбудеться 15 квітня 2019 року в приміщенні Державної судової адміністрації України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Липська, 18/5, другий поверх, малий конференц-зал (вхід з вулиці Пилипа Орлика, 5). Початок засідання об 11:00.

 

За повідомленням прес-служби ДСА України