Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Познайомитися із професією батьків, - незвичайний робочий день пройшов у Звенигородському районному суді Черкаської області

01 квітня 2019, 10:54

30 березня 2019 року в останній день шкільних канікул до Звенигородського районного суду були запрошені діти працівників суду для ознайомлення з роботою їх батьків. Метою  зустрічі з дітьми було  покращити їх  уявлення чи розуміння того, що таке суд, які функції виконує суддя, як  виглядає судова система в Україні  та  як робота їх батьків пов’язана з справлянням судочинства, під час захисту порушеного права громадян.

Екскурсію судом для дітей провела заступник керівника апарату суду Костенко Тетяна Василіна, яка ознайомила дітей  з символами судової влади в Україні, розповіла про особливості судового процесу, категорії справ, які розглядає Звенигородський районний суд, а також розповіла про професію судді та юриста відповідно до займаних посад їх батьків.    

   

Керівник апарату суду Сінькевич Максим Васильович  розповів слухачам про особливості роботи суду, про роботу структурних одиниць суду та відмінності між ними, про інноваційні технології, що використовуються працівниками судів.

Під час екскурсії діти мали нагоду не лише відвідати відділи суду, а й поспілкуватися із суддями та працівниками апарату суду.

 

Наприкінці зустрічі працівники Феміди закликали дітей добре навчатися, шанувати батьків та вчителів, бути законослухняними та  добропорядними громадянами нашої незалежної України.

За повідомленням прес-служби суду