Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До 14 років позбавлення волі засуджено жителя Тиврівського району за умисне вбивство

28 лютого 2019, 11:35

Близько 20:00 30.12.2018, обвинувачений перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та знаходячись за місцем свого проживання с.Строїнці Тиврівського району Вінницької області, під час словесної суперечки із своєю співмешканкою, на ґрунті неприязних відносин, діючи умисно, з метою позбавлення життя останньої, розуміючи та передбачаючи настання загрозливих для життя наслідків у вигляді її смерті, та бажаючи їх настання, почав наносити їй чисельні удари руками по голові та по тулубу, внаслідок чого спричинив останній не сумісні з життям тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події.

Обвинувачений частково визнав свою винуватість. Вчинення ним вказаного правопорушення об’єктивно підтвердилася сукупністю доказів, досліджених судом під час судового слідства.

Колегією суддів Жмеринського міськрайонним суду Вінницької області, призначено обвинуваченому покарання за частиною  першою  статті  115 Кримінального кодексу України строком на 14 років позбавлення волі. 

Суд також стягнув з обвинуваченого по 300 тисяч гривень завданої моральної шкоди трьом потерпілим, та частково понесену одним із потерпілих матеріальну шкоду.

Вирок законної сили не набрав та може бути оскаржений протягом 30 днів до Вінницького апеляційного суду.

 

За повідомленням прес-служби суду