Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Господарського суду Дніпропетровської області Ніна Камша взяла участь в обговоренні проблемних питань у процедурах банкрутства  

27 лютого 2019, 17:26

27 лютого 2019 року у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області відбулась спільна нарада з обговорення проблемних питань у процедурах банкрутства.

У заході взяли участь представники Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Головного управління державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, а також арбітражні керуючі.

На запрошення щодо участі в нараді відгукнулась і заступник голови Господарського суду Дніпропетровської області – голова колегії суддів, які спеціалізуються на розгляді справ про банкрутство, Ніна Камша.

 Учасники заходу обговорили проблемні питання, які виникають у процедурах банкрутства і пов’язані з погашенням кредиторських вимог, у тому числі погашенням заборгованості із заробітної плати, заборгованості перед Пенсійним фондом України і бюджетом.

  

За повідомленням прес-служби суду