Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Котелевському районному суді стартувало голосування за кращий малюнок конкурсу «Суд очима дитини»

21 лютого 2019, 17:55

В холі приміщення Котелевського районного суду Полтавської області триває незвична для судової установи виставка дитячих малюнків «Суд очима дитини».

Конкурсанти потішили працівників та відвідувачів суду різноманітністю робіт. Тут можна побачити і Феміду в різних образах, і зал засідань під час судового процесу, і суддю. Інколи діти уявляють суддів суворими, або у вигляді казкових персонажів, в мантіях, з довгим волоссям і в перуках. Дитяча уява про справедливість, про добро і зло починає формуватись із прочитаних казок, тому часто на малюнках персонажами слугують тварини – юні митці зображують учасників судового процесу лисичками, зайчиками та баранцями. Діти уявляють суд місцем, де добро і зло вимірюється на вагах.

20 лютого 2019 року яскраві роботи юних художників розміщено на сторінці суду в соціальній мережі «Facebook» для онлайн голосування, яке триватиме до 1 березня цього року.

Звертаємося до всіх небайдужих оцінити дитячі роботи. Кожен малюнок пронумеровано. Голосуйте за ті малюнки, які Вам найбільш сподобались. Переможців (І, ІІ та ІІІ місце) буде визначено                 4 березня 2019 року за найбільшою кількістю вподобань – лайків. А малюнок, який Ви максимально разів позначите в коментарях словом «СИМПАТІЯ», отримає приз в номінації «ГЛЯДАЦЬКІ СИМПАТІЇ».

Просимо приєднуватися до інтернет-голосування та підтримати маленьких конкурсантів «вподобайками». На Facebook-сторінку суду для голосування можна перейти за посиланням.

Виставка триватиме до 8 березня 2019 року. Всі учасники будуть  нагороджені відзнаками та призами. Про дату  проведення нагородження переможців конкурсу повідомимо додатково.

Запрошуємо всіх бажаючих подивитися роботи юних митців у приміщенні суду та проголосувати на строрінці суду у Facebook за посиланням.

 

За повідомленням прес-служби суду