Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Тлумацькому районному суді Івано-Франківської області проведено навчання із пожежної безпеки

21 лютого 2019, 14:01

         21 лютого 2019 року у приміщенні Тлумацького районного суду Івано-Франківської області працівниками державної пожежно-рятувальної частини управління державної служби України із надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області № 5 (місто Тлумач) проведено практичне навчання з питань пожежної безпеки для працівників Тлумацького районного суду Івано-Франківської області.

         Навчання  було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі, та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

         Метою проведення пожежно-технічного навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та  вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж. 

           На завершення даного навчання працівники суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради фахівців у галузі пожежної безпеки.

 

За повідомленням прес-служби суду